Lidt Hippie

Fjern favorit Tilføj som favorit
Lidt Hippie

Et musikalsk foredrag hvor Lasse & Mathilde fortæller historier og anekdoter fra over 40 år i duoen Lasse & Mathilde, - med gode grin og lidt alvor -også baseret på dén bog der udkom november 2014 : ” Lidt Hippie er man vel altid” af journalist Elisabeth Saugmann som har skrevet om dem og deres kollegaer / venner og Danmarksbilleder i samtiden. Udgivet som optakt til 40 års jubilæumsåret i 2015! 

Lasse & Mathilde kommer rundt om duoens opstart som Tove Ditlevsen var årsag til, - de fortæller om ”Flugten tilbage til Fyn” om starten på Midtfyns Festival, om solide venskaber der blev knyttet -suppleret med sange fra samtiden, anekdoter og måske lidt pral!!!

Lasse & Mathilde fortæller lidt om de venner de har mistet, de fortæller om Danmark, om hvorfor de har valgt at bo på landet, om færger, om sangenes tilblivelse, om venner de har ladet os inspirere af, om netværk, - om New Orleans og byens inspirerende omfavnelse, og om en hel masse andet + nutiden og hvad fremtiden må bringe Lasse & Mathilde !?

Sådan booker du Lidt Hippie!

Ønsker du priser på Lidt Hippie til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Lidt Hippie er ledig, eller hvis du vil booke Lidt Hippie med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 45  min. 
    BESÆTNING: 2 pers.
    HVOR: Hele DK

BOOKINGFORMULAR