Karsten Green

Fjern favorit Tilføj som favorit
Karsten Green

Karsten Green debuterede i december 2004 til dm i stand-up, og fik til trods for hans ikke eksisterende erfaring en fornem 3. plads. Og siden da er det gået stærkt. Og Karsten har over hele landet indtaget diverse stand-up scener kun bevæbnet med en mikrofon…

Siden sin debut har Karsten Green hentet stor erfaring fra et utal af firmajobs og festivaler, hvor han blandt andet har optrådt med folk som Rune Klan og Anders Fjelsted.

Karsten leverer sit materiale med en fantastisk charme og en timing, der går lige i lattermusklerne. Krydret med en håndfuld mystiske men velplacerede drejninger og knivskarpe observationer, efterlader Karsten altid publikum overraskede og underholdte. Karsten er ikke sky for at indblande publikum i sit show, og improviserer sig gerne ind og ud af de værste kniber.

Bonus: Karsten og kollegaerne Linda Petersen og Torben Chris turnerede i sommeren 06, med deres egen mini tour, OS FRA TV

I foråret 07 deltog Karsten desuden i zulu Comedy Fightclub, hvor seerne stemte, og sendte ham direkte i finalen.


Sådan booker du Karsten Green!

Ønsker du priser på Karsten Green til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Karsten Green er ledig, eller hvis du vil booke Karsten Green med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR