JONATAN SPANG

Fjern favorit Tilføj som favorit
JONATAN SPANG

Jonatan Spang er nok mest kendt for sine forrygende stand-up shows, hvor der er fart over feltet hele vejen igennem. Fra at vinde DM i stand-up for år tilbage har talentet bare udviklet sig til den fremragende komiker, han er i dag. Kender du ham f.eks. fra shows som Spark i Løgsuppen, Damer og Familie eller som opvarmning for Jan Gintberg?

Skinnet bedrager - fra at have indtryk af, at der ikke står andet end en blæret drengerøv på scenen med et frækt glimt i øjet, begynder man at ændre mening og imponeres over, hvor professionelt Jonatan Spang underholder sit veloplagte publikum. Hans humør smitter af, og man rives med af den perfekte timing af de skarpe replikker.


Overgiver sig til latteren

Den sprællevende og scenevante komiker er et energibundt, der tilsyneladende legende let bliver ved med at kunne ryste sjove historier ud af ærmet. Man beundrer og begejstres af manden, der kan få så meget sjov ud af hverdagsting som stranden, rødvin, bordskånere og familie, og man overgiver sig til latteren gang på gang. 

Jonatan Spang er samtidig en dygtig skuespiller og kendt fra bl.a. filmen De Unge År og teaterforestillinger som Store Forventninger, Gynt og Kjeld og Dirch: En Kærlighedshistorie.

Jonatan Spang optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.

Sådan booker du JONATAN SPANG!

Ønsker du priser på JONATAN SPANG til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Jonatan Spang er ledig, eller hvis du vil booke Jonatan Spang med det samme.


BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR