Jakob Svendsen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Jakob Svendsen

Missionen er simpel, nærmest enkel: At få folk til at grine. Midlet er en mikrofon og en kæmpe bunke spas og halløj.

Jakob Svendsen snakker om alting og ingenting. 80% af det, han siger, er sandt, og 30% er det pureste løgn. På en energisk og fortællende måde blander han din, min og vores hverdag sammen med f.eks. eksamener, blinde, børnesange, racisme, cykler, slagsmål, toiletter, pandaer... Alt sammen noget vi dagligt støder på.

Med vores hverdag som udgangspunkt griber Jakob fat i situationer, detaljer og kedsommeligheder, pynter dem med charme - eller mangel på samme! - og serverer det hele på et solidt fundament af selvironi. Det selvironiske er egentlig ikke noget Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, thi Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst - han er nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om "survival of the fittest".


Komik, som befinder sig over bæltestedet

Kombinationen af alt dette resulterer i et virkeligt sjovt og energisk show, der er tilpasset lejligheden og fyldt med komik, som befinder sig over bæltestedet.

Et show, du vil nyde. Et show, som opfylder missionen.

Jakob Svendsen har vundet Danish Open i stand-up 2010, og samme år kom han i finalen til DM i stand-up.


Sådan booker du JAKOB SVENDSEN!

Ønsker du priser på JAKOB SVENDSEN til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Jakob Svendsen er ledig, eller hvis du vil booke Jakob Svendsen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR