Guitar Rebels

Fjern favorit Tilføj som favorit
Guitar Rebels

Det tætteste man kommer på den ægte vare

Det stærke coverband Guitar Rebels har været vidt omkring i deres første sæson. Allerede da startskuddet lød i slutningen af 2015 gik det stærkt med at få booket kalenderen, og i løbet af sommeren 2016 gæstede bandets ”Virgin Tour 2016” en masse festivaler landet over med Vig Festival, Samsø Festival, Ringsted Festival, Kalundborg Rocker og Fyns MC Festival som de største.

Guns n’ GanGsters tour 2017

I løbet af sommeren 2017 vil Guitar Rebels igen vælte festivaler landet rundt, og igen i år er bandet gået all in på pyro- teknik og lys. De er i den grad klar til at fyre op under store som små scener.

De fire medlemmer i Guitar Rebels har
længe ønsket at skabe en coverversion af
 Volbeat, som kunne levere varen på
 samme niveau som originalen. Hovedårsagen til den store succes, som Guitar Rebels oplevede i 2016, skal uden tvivl tilskrives frontmand Jimmy Thor. Der er ikke mange andre i landet – hvis nogen overhovedet – hvis vokal er så lig Michael Poulsens ellers unikke udtryk.

Dermed er grundlaget på plads for at opnå bandets egen målsætning: ”Det skal være svært at høre, hvornår Volbeat stopper og kopien starter.”


You bring the Horns, We will bring you the sound of Volbeat!


Sådan booker du GUITAR REBELS!

Ønsker du priser på GUITAR REBELS til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Guitar Rebels er ledig, eller hvis du vil booke Guitar Rebels med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR