FRANK HVAM

Fjern favorit Tilføj som favorit
FRANK HVAM

Frank Hvam er en lun og uhyre morsom stand-up komiker. Han bevæger sig let hen over scenen, mens han benytter sig af de mest jordnære, dagligdags og personlige eksempler. Det skaber kontakt og fremkalder latteren hos publikum, der henrykte genkender sig selv i Frank Hvams observationer og kan se det sjove i det.

Det føles næsten som om, at man står og har en almindelig samtale med Frank Hvam uden jag eller tryk på, da han udstråler ro og kammeratlighed. Dog slipper han knaldperler løs, som med det ene overraskelsesmoment efter det andet går lige ind, hvor latteren sidder og venter på at blive sluppet løs og boble til overfladen.

Frank Hvam er samtidig manuskriptforfatter, bl.a. på Ugen der Gak, Klovn og Shooting Stars. Du har måske set ham som vært i quiz-serien Jeopardy eller med Jan Gintberg, Lars Hjortshøj og andre i satiriske udgaver af kongelige begivenheder. Som dygtig skuespiller har han brilleret i Casper og Mandril-aftalen på DR2.


Kringlede iagttagelser i hverdagen

Alle Frank Hvams talenter udnytter han i sine populære shows: Der bliver fyret vittigheder af, lavet kringlede iagttagelser i hverdagen, spillet komedie - ja, man føler, hvor meget menneskekender han er, og man giver sig gerne hen til latter i selskab med Frank Hvam.

Frank Hvam optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.


Sådan booker du FRANK HVAM!

Ønsker du priser på FRANK HVAM til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Frank Hvam er ledig, eller hvis du vil booke Frank Hvam med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR