Erann DD

Fjern favorit Tilføj som favorit
Erann DD

Inden solokarrieren var Erann DD en del af funkbandet Zapp Zapp i begyndelsen af 1990’erne, og siden halvdelen af duoen Drori-Hansen Furniture. Det var dog først i 2000, at Erann DD fik sit egentlig folkelige gennembrud, da han som sig selv – Erann DD – udgav debutalbummet Still Believing, som solgte mere end 100.000 eksemplarer i Danmark.

Siden er det gået slag i slag for Erann DD, som også fik den store ære at skrive sangen ”When You Hold Me” i anledning af Kronprins Frederiks og Prinsesse Marys bryllup i 2004. En sang som gik direkte ind som nr. 1 på flere danske hitlister. Sangen manifesterede for alvor Erann DD som en af de ypperste, vi har herhjemme.

Om det er den yemenitiske og jødiske baggrund skal være usagt, men Erann DD er uden tvivl en af de mest charmerende sangere, vi har i Danmark, og han forstår altid at give publikum en oplevelse af de helt store med et musikalsk repertoire, som efterhånden er ved at være ubegrænset.


Sådan booker du ERANN DD!

Ønsker du priser på ERANN DD til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Erann DD er ledig, eller hvis du vil booke Erann DD med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR