Elvis Show

Fjern favorit Tilføj som favorit
Elvis Show

Karsten Holm tilbyder et forrygende Elvis Show i bedste Las Vegas-stil med det legendariske kostume, tørklæder til pigerne, og det lækreste hår med bakkenbarter. Showets varighed er ca. 20 - 30 min, men det kan tilpasses det enkelte arrangement.

I november 2001 havde teatret Svalegangen i Århus Skandinaviens-premiere på minimusicalen "Cooking with Elvis" med Karsten Holm i titelrollen.

Karsten Holm havde rollen som Elvis og den lamme grøntsag af en far, som var livstidsfanget i sin kørestol. Faderen drømmer sig tilbage til sin tid som Elvis-imitator og springer op af sin kørestol og gi`r den som en super viril Elvis i en håndfuld Elvis sange med tilhørende monologer på amerikansk. 

Stykket blev en stor succes. Publikum og anmeldere var enige om, at Karsten Holm i rollen som Elvis var et godt valg.

Med hårbørsten foran spejlet

Pressen skrev:

Ekstra Bladet: Karsten Holm spiller Elvis som trukket ud af automaten.

BT: "Cooking with Elvis" lykkes ikke mindst fordi faderen/Elvis spilles af Karsten Holm, hvis hamrende flotte stemme og gode udseende sandsynliggør mor og datters betagelse af ham, som han var dengang.

Århus Stiftstidende: Og endelig er der en imponerende stemmekraft i den konservatorieuddannede baryton- og popsanger Karsten Holm, når han rejser sig fra rullestolen og gi`r den som Elvis.

Jyllandsposten: Karsten Holm gør det godt og ægte og med den nødvendige ironi også scenisk. Tænk, om der altid blev sunget musical på det niveau.

Set i lyset af denne succes har Karsten Holm derfor taget initiativ til at lave sit eget Elvis Show med det rigtige outfit fra 70`erne, populært kaldet Las Vegas-perioden. Karsten har alle sine dage været Elvis-fan, helt fra 7-8-års alderen, hvor han hørte ham for første gang og stod med hårbørsten foran spejlet og legede, at han var Elvis. I over 20 år har Elvis-repertoiret været på Karstens sætliste. Med showet vender Karsten tilbage til sin rødder.

Sådan booker du Elvis Show?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Elvis Show koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Elvis Show er ledig, eller hvis du vil booke Elvis Show med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 25 min.

    BESÆTNING: 1 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR