Eldorado

Fjern favorit Tilføj som favorit
Eldorado

Eldorado blev dannet i januar 2005. Oprindeligt som et One Two, Ray Dee Ohh og Dodo`s coverband og dansk 80`er-partyband.

Repertoiret er siden hen blevet udvidet med masser af udenlandske hits. Vi spiller idag hits fra såvel 80`erne og 90`erne som fra 00`erne. 

Med Eldorado får man altså alt fra One Two, Michael Jackson og Anne Linnet til Lizzy, Rhianna og Britney Spears. Vores repertoire vokser hele tiden, så der er rig mulighed for have ønsker til, hvad man helst vil have. Om det er ren dansk 80`er eller godt, blandet, nyt og gammelt. Vi er alle musikere med mange jern i ilden, og Eldorado er en sammensat gruppe af venner, der har Eldorado som en legeplads.

Eldorado er altså drevet af rendyrket spilleglæde og lyst til at tage ud og være med til at gøre DIN fest SUPER festlig. Så der er ikke sparet på noget, hverken hvad angår instrumenter eller scenetøj. Med Eldorado risikerer du ikke at få nogle grå, kedelige ballemusikere, der tropper op i deres hverdagstøj med med et minimalt sæt instrumenter, fordi det er lettere at slæbe med.


Lækker lyd og bund i rytmesektionen

Her får du to flashy syngesild, sprøde farverige signature guitarer, seksstrengede og båndløse basser, udbyggede keyboard rigs og med vores nye trommeslager, der spiller på de elektriske V-Drums trommer, en helt fantastisk lækker lyd og bund i rytmesektionen.

I julen 2009 var vi blevet booket af en kunde, som ønskede, at vi startede ud med to dinér set. Det blev arrangeret, og nu kan Eldorado altså også bookes med dinér musik i repertoiret, hvis der skulle være et ønske om det.

Har du andre ønsker, så kom med dem til os :)))

Eldorado består af musikere og sangerinder, der har eller stadig performer med: 
"Joyride - Roxette Jam", "Freak Out", "Absolut Live", "Moonchild - Iron Maiden Jam", "Replay", "Manticora", "The Ten Sticks" og "ReBound Rubies".


Sådan booker du Eldorado!

Ønsker du priser på Eldorado til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Eldorado er ledig, eller hvis du vil booke Eldorado med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 60 el. 3 x 45 min.
    BESÆTNING: 5 pers.
    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR