Edisons

Fjern favorit Tilføj som favorit
Edisons

50/60´er-bandet EDISONS spiller forrygende fortolkninger af gyldne country/rock/blues hits med Elvis Presley, Buddy Holly, Chuck Berry, Johnny Cash, Ricky Nelson,Carl Perkins, Bob Dylan, Everly Brothers m.fl !

Dem, som har oplevet en aften med disse musikalske københavnere ved, at der er dømt underholdning i topklasse. Udvalgte 50/60´er country/blues evergreens forrygende fortolket i bandets helt personlige og ekvibrile stil.

Michael Klinke er sanger med guitar og virtuos mundharpefræser. Han har efterhånden en del albums bag sig som alle har haft og har betydelig airplay på især DR P4. Også optræden på TV2, DK4 og i TV2 TopCharlie.

Guitar-geniet fra the Cliffters, Steen ”Stoney” Hansen, er nu fast medlem af Edisons og garanterer guitarelskere en på opleveren med strengeakrobatik i særklasse !

Anders Lindgreen på kontrabas og Lasse Lousdal på trommer og kor er den garvede og solide rytmegruppe, som i næsten to årtier og over tusinde gigs har understreget bandets dynamiske swing.

Instrumentale præstationer i særklasse

Dansegulvet kalder på alle - gamle som unge !


Sådan booker du Edisons!

Ønsker du priser på Edisons til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Edisons er ledig, eller hvis du vil booke Edisons med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 60 el. 3 x 45 min.

    BESÆTNING: 4 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR