Copycats

Fjern favorit Tilføj som favorit
Copycats

CopyCats er et groovy coverband, der har fokus på at spille musik, du ikke kan sidde stille til. Sætlisten er sammensat af de fedeste hits, primært af nyere dato, men der er også et par enkelte afstikkere til nogle funky numre, ”der bare skal spilles”. Det kunne f.eks. være numre af: Rihanna, Katy Perry, Kylie Minogue, Chaka Khan, Coldplay, Medina, Duffy, Jamiroquai og Lady Gaga.

CopyCats sætter en ære i, at det hele bliver leveret med en svulstig og lækker ”Clubsound”. Intet er overladt til tilfældighederne, og også produktionen er af høj klasse. Der spilles altid på et professionelt digital setup, så vellyd er i højsædet.

CopyCats har spillet rundt omkring i Danmark med et væld af forskellige koncerter bag sig lige fra firmaarrangementer, private fester, caféer og spillesteder til større festivaller.

Fundamentet i orden, og vi har 2 superlækre katte i front. Hvis du er til funky dans, fede hits og masser af spilleglæde, så gå ikke glip af en aften med CopyCats

CopyCats består af:

Kristina Romby : Vocal
Stine Bandsberg Kristoffersen : Vocal
Thomas Kristoffersen : Guitar
Jacob Kruse : Bas/backtrack
Sune Thomsen : Trommer


Sådan booker du Copycats!

Ønsker du priser på Copycats til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om CopyCats er ledig, eller hvis du vil booke CopyCats med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 60 el. 3 x 45 min.

    BESÆTNING: 5 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR