Cirkus Mongo

Fjern favorit Tilføj som favorit
Cirkus Mongo

Cirkus Mongos Magiske Menageri" Trifolikom med et udvalg af sine numre, Trif Von Du med devilstik og jonglering og en eller flere af Trifolikoms mange medarbejdere i en forrygende forestilling. Det er lav-komik på højeste gulvplan.

Cirkus Mongo er det ganske lille cirkus med rod i de gamle traditioner. Programmet spænder fra markedsgøgl til enestående artisteri.

Cirkus Mongos optræden varer fra 25 - 60 min med 2-8 artister og programmet sammensættes efter ønske og behov. Vi råder over en stald af erfarne såvel som nye artister.

Cirkus Mongo optræder i hele Danmark året rundt, om sommeren i eget telt, men også i forsamlingshuse, skoler, børnehaver, bingohaller, balsale og svømmehaller.

Sådan booker du Cirkus Mongo?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Cirkus Mongo koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Cirkus Mongo er ledig, eller hvis du vil booke Cirkus Mongo med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 25/60 min.

    BESÆTNING: 2-8 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR