Cha Cha Nougat

Fjern favorit Tilføj som favorit
Cha Cha Nougat

Det hele startede for mere end 25 år siden, hvor orkestret blev samlet for at skulle spille Shadows numre til en Musik- & Teaterdag på Kulturhuset i Randers.

Den fik ikke for lidt, og Cha Cha Nougat, som orkestret blev døbt, stillede op i tressertøj og alle 5 medlemmer var farvet sorthårede og bar sorte hornbriller - ligesom deres store idol Hank Marvin fra Shadows.

Deres debutoptræden blev en stor succes -ikke mindst på grund af det indstuderede show med guitarsving og dansetrin, og det blev samtidig startskuddet til at CCN begyndte at spille som danseorkester, primært med Shadowsnumre og 60`er musik (Beatles, Cliff Richard, Chuck Berry, Clifters, Fats Domino m.fl.) på repertoiret.

I starten var jobbene til familiefester og bryllupper, i forsamlingshuse og til mindre byfester og på mindre spillesteder, men efterhånden voksede populariteten, så CCN kom i stald hos CB & Ole B Booking i Randers, og repertoiret blev udvidet til også at indeholde numre med Gasolin, Shubidua, Smokie og hvad der ellers hørte sig til.

Orkestret er med årene blevet bedre og bedre, og CCN fejrede i 2011 deres 25 års jubilæum. 

Dorthe stødte til som sangerinde i starten af 2011, og repertoiret blev med stor succes udvidet med numre af f.eks. Tina Turner, Sanne Salomonsen, Danser Med Drenge og RayDeeOhh, så det nu spænder fra Dorthe Kollo til AC/DC.

På bassen kom der også nyt blod til i 2011 og senest er Kurt kommet til på tangenterne, så Cha Cha Nougat er mere klar end nogensinde til at vælte diverse spillesteder, firmafester og byfester med deres danseglade musik.

SMØR DANSESKOENE - VI SES DERUDE!

Cha Cha Nougat består af:

Dorthe : vokal
Ole : guitar og kor
Kurt : keyboard, vokal og kor
Carsten : trommer og kor
Lars : bas og kor


Sådan booker du CHA CHA NOUGAT!

Ønsker du priser på CHA CHA NOUGAT til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Cha Cha Nougat er ledig, eller hvis du vil booke Cha Cha Nougat med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: op til 7 x 45 min. 

    BESÆTNING: 5 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR