CBachJam

Fjern favorit Tilføj som favorit
CBachJam

Det måtte jo ske på et tidspunkt…
De kan dårligt nå at feje tomme fadølskrus sammen fra sidste koncert, førend Rasmus dukker op igen… Og når det er sådan…
- Så er det på tide med et jamband!

Om projektet

Holdet er type-castet til opgaven:

Hovedpersonen Joakim Tranberg er sanger og skuespiller. Kendt fra TV medvirken i Voice på TV2, har deltaget som sanger i Dansk Melodi Grand Prix med en sang skrevet af Ronan Keating og medvirket i succesforestillingen “Elsk Mig I Nat”. Til formålet er det desuden godt, at mange spontant udbryder: Han ligner ham virkelig!!! Dernæst synger han så tæt op ad originalen, at hvis du lukker øjnene ville du tro at det var Rasmus selv, der stod foran dig.

Musikerne er håndplukket, så publikum er sikret en stor oplevelse – Kom og vær Natteravn sammen med alle de andre Seebach fans! – Vi Elsker Rasmus (og lige om lidt også lidt Joakim…)

Sådan booker du CBACHJAM! 

Ønsker du priser på CBACHJAM til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om CBachJam er ledig, eller hvis du vil booke CBachJam med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x45 el. 1 x 90 min.
    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR