Casper Christensen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Casper Christensen

Et utrætteligt tempo og en begavet blanding af absurditeter og agressiv, pågående humor - dét er Casper Christensen. Casper Christensen var manden, der gjorde stand-up genren kendt i Danmark, og Casper Christensen er siden blevet en af landets absolut populæreste komikere.

På TV gjorde Casper Christensen sig første gang bemærket i DR`s program "Transit", hvor han bestyrede "Den harme linie". Det var et indslag, hvor seerne uden kontrol kom direkte igennem til Et utrætteligt tempo og en begavet blanding af absurditeter og agressiv, pågående humor - dét er Casper Christensen. Casper Christensen var manden, der gjorde stand-up genren kendt i Danmark, og Casper Christensen er siden blevet en af landets absolut populæreste komikere, og samtidig et indslag, der både forargede og frydede danskerne.

Et utrætteligt tempo og en begavet blanding af absurditeter og agressiv, pågående humor - dét er Casper Christensen. Casper Christensen var manden, der gjorde stand-up genren kendt i Danmark, og Casper Christensen er siden blevet en af landets absolut populæreste komikere.

kom for alvor på alles læber, da han i 1995 blev vært på DR`s største seersucces nogensinde, "Husk lige tandbørsten". Senere serverede han absurd komik i programmet "Safari", og det øgede blot Caspers i forvejen enorme tilhængerskare.

Fik danskerne ud på gaderne

I efteråret 1996 fik Casper Christensen mulighed for at prøve kræfter med radiomediet. P3 lod nemlig ham og "Tæskeholdet" indtage det populære program "Strax" hver fredag, og det gjorde de efter-trykkeligt. Menuen stod på masser af vanvittig humor og sjove konkurrencer, der fik danskerne ud på gaderne som aldrig før. I Danmark havde man aldrig oplevet noget lignende; det var revolutionerende radio, der blev lavet.

Casper Christensen viste sig fra en mere afdæmpet og moden side, da han i foråret 1998 lancerede programmet "Dario`s Joint" på TV2. Det efter-følgende skift til DR2 medførte også et stilskift. Således spændte reaktionerne fra undren til krampelatter, da Casper Christensen sammen med Lasse Rimmer, Lars Hjortshøj og Frank Hvam foldede sig ud med total crazy humor i "Casper og Mandrilaftalen". Programserien fik succes - selv anmelderne kunne lide, hvad de så - og "Casper og Mandrilaftalen" er siden blevet udsendt på video/DVD.

Langt fra Las Vegas

For et par år siden valgte Casper Christensen sammen med dele af Mandril-holdet at prøve kræfter med sit com-serien. Resultatet blev "Langt fra Las Vegas", som har kørt med stor succes på TV2 Zulu. Desuden vandt programmet prisen for årets mest originale danske udsendelse, da TV2 Zulu Awards løb af stabelen i efteråret 2002.

Men én ting er at opleve Casper Christensen folde sig ud på TV, noget andet er at opleve ham live. Når Casper Christensen står på scenen, kan ingen vide sig sikker. Det er begavet, ucensureret og meget, meget morsomt. De færreste kan som ham få et hvilket som helst publikum til at skrige af grin.

Sådan booker du Casper Christensen?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Casper Christensen koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Casper Christensen er ledig, eller hvis du vil booke Casper Christensen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: efter aftale

    BESÆTNING: 1 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR