Black n Blue

Fjern favorit Tilføj som favorit
Black n Blue

Ingen festarrangementer er ens. Hvert arrangement er derimod helt unikt. Der er helt individuelle ønsker og forventninger til selve rammerne for arrangementet - især de musikalske… Det kræver sit orkester!

Med en alsidighed og situationsfornemmelse som sjældent set er danseorkesteret Black n` Blue det perfekte valg. Med erfaringer fra et hav af forskellige arrangementer har dette orkester opnået en musikalsk professionalisme, der gør det i stand til at tilpasse sig ethvert arrangement.

Det musikalske repertoire mestrer Black n` Blue til det perfekte. Alt fra klassiske jazzstandards og evergreens, country og blues, disco og soul, til rock n` roll - valgt med the best of… som udgangspunkt og altid præsenteret med overbevisende spilleglæde og charmerende udstråling - det er klasse!!!

Black n` Blue består af:
Kasper Hundebøl : Vokal og guitar
Jacob Jensen :  Guitar og vokal
Flemming Madsen :  Keyboards og vokal
Morten Stengaard :  Bas og vokal
Jesper Sørensen :  Trommer og vokal

Unikke oplevelser… Det kræver sit orkester… Det kræver Black n` Blue


Sådan booker du BLACK N` BLUE!

Ønsker du priser på BLACK N` BLUE til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Black n` Blue er ledig, eller hvis du vil booke Black n` Blue med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: op til 7 x 45 min. 

    BESÆTNING: 5 pers.

    HVOR: Hele Dk

GALLERI

BOOKINGFORMULAR