AUDREY CASTAÑEDA

Fjern favorit Tilføj som favorit
AUDREY CASTAÑEDA

Oplev en af Danmarks absolut sjoveste og mest kendte kvindelige komikere helt tæt på.

I et forrygende standup-show med AUDREY CASTAÑEDA er der intet emne, der har helle på væggen!

Alt fra pensionister på flyvetur, bikini-kvoten, krig og kærlighed, samt spørgsmål som ”hvor meget luder har man ret til at være, før det trækker fra i en mands øjne?” bliver endevendt.

I 4 år skrev Audrey bagsiden af ”Urban”, alt imens hun lavede alt fra radio (2006) på Voice med Jan Elhøj. Rejste landet rundt med standup-showet ”Når sandheden skal Frem” (2007). Den mest udsolgte klub-tour i Danmark med Anders Matthesen og Anders Fjelsted (2005). Samt endnu en tour blot en måned senere med Povl Carstensen og Mads Keiser.


Audrey er ikke bleg

Hun cyklede fra Comedy Zoo (løbende) ud til DR for at skrive og tilrettelægge sin første dokumentarfilm ”Da døden kom forbi Madam Arthur” (2007). Før da havde Audrey spillet med i kultshowet ”Get Ahead” (DVD)(2006), fortsatte med tv-serierne ”kristian” (2010), ”Sorte Kugler (2009) samt Anders Matthesen ”Vender tilbage” DVD (2010).

Audrey har heller ikke været bleg for at dukke sig for kugleregn i både Irak og Afghanistan, mens hun optrådte for de danske soldater. Om sommeren har Audrey stået som konferencier til Copenhagen pride på Rådhuspladsen med op til 60.000 glade mennesker foran sig, eller fået folk til at grine ned i deres øl på Langelandsfestivalen.


Audrey elsker at skrive

Af One man shows er det blevet til ”Awardrey” (2009). Det får følgeskab af ”Audrey”aug/sept. 2010. Ydermere elsker Audrey at skrive, og som manuskriptforfatter og konsulent til spillefilmene som ”Regel nr.1” og ”Af banen” sidder hun allerede med de næste to i støbeskeen samt endnu mere tv. 

- Standup-shows
- Standup-shows på engelsk
- Standup-shows skrevet specifikt til lejligheden
- Audrey er desuden en fantastisk konferencier og fordragsholder.


Sådan booker du AUDREY CASTAÑEDA!

Ønsker du priser på AUDREY CASTAÑEDA til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Audrey Castañeda er ledig, eller hvis du vil booke Audrey Castañeda med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR