Arvid Nielsen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Arvid Nielsen

En oplevelse af Arvid Nielsen`s talent er et møde med det stof stjerner er gjort af, en følelse af at stå med den ægte vare, hvad-enten han synger og spiller klaver, skriver eller producerer musik. Arvid Nielsen viser hvad, der skal til for, at måle sig med de største i verden!

Arvid Nielsen kan nu bookes for shows med det klassiske repertoire, som oprindelig opnåede international berømmelse og anerkendelse med kunstnere som Frank Sinatra, Dean Martin og Bobby Darrin.
Arvid Nielsen præsenterer disse sange i nye og friske udgaver med sin kvartet eller med fuldt big band.

Med sine studier ved Rytmisk Musikkonservatorium i København og som udøvende professionel i musikbranchen i over 20 år har Arvid Nielsen dedikeret sit liv til musikken, og til at skærpe sit talent og håndværk.

Som kunstner udgav Arvid Nielsen sit første album i 1989 på pladeseskabet Genlyd, hvilket resulterede i to #1 hits i Danmark.
Efterfølgende blev han den mest efterspurgte mandlige kor-sanger i landet med hundredevis af TV-, studie- og live-session med de største kunstnere fra Danmark, såvel som fra udlandet.
I 2006, efter talløse opfordringer fra fans og kolleger i musikkens verden, skrev, arrangerede og producerede Arvid Nielsen sit andet album som kunstner. Denne gang et album i genren smooth jazz, som blev lavet i samarbejde med store navne som Bruce Swedien (US) [Michael Jackson, Aretha Franklin, Ray Charles o.m.fl.] og Stig Kreutzfeldt (DK).

En enestående stemme kan nu høres igennem sange som allerede har bevist deres værd. - At opleve er at vide. Oplev Arvid Nielsen!

Sådan booker du Arvid Nielsen!

Ønsker du priser på Arvid Nielsen til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Arvid Nielsen er ledig, eller hvis du vil booke Arvid Nielsen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR