Andreas Ekström

Fjern favorit Tilføj som favorit
Andreas Ekström

Den Svenske journalist, forfatter og digital fremtidsforsker Andreas Ekström skrev en bestseller bog om Google - og har siden været en førende kommentator på alt i den digitale verden.

Hans foredrag – er altid specialfremstillede og tilpasset publikum - vil give dig mindblowing perspektiver på hvem der styrer pengene og magten i takt med at samfundet bliver mere og mere digitalt for hvert minut.

Andreas Ekström har høj anciennitet som forfatter og klummeskribent på Sydsvenskan, en daglig morgenavis i Malmö, Sverige.

Hans passion? Han kalder det at "opdrage til digital ligestilling".

"Jeg ønsker at se en verden, hvor vi deler rigdommen - ikke kun økonomisk, men også i form af viden og indflydelse," siger han.

Som en journalist med mange års erfaring med at dække området, besidder Ekström en fantastisk indsigt i, hvordan ​​medierne, erhvervslivet og politik påvirkes af de vigtigste digitale magt spillere i verden. Han er en meget efterspurgt og erfaren taler, der har fået fremragende anmeldelser i hele Europa på sine tankevækkende foredrag.

Ekström er forfatter til flere bøger; Google Code, offentliggjort i 2010, gjorde ham til et kendt navn i Norden. Men hans største internationale gennembrud fik han gennem TED. Hans TED foredrag har til dato solgt over en million billetter, og han har for nylig vundet en årets gennembrud award i sit hjemland Sverige.

Sådan booker du ANDREAS EKSTRÖM! 

Ønsker du priser på ANDREAS EKSTRÖM til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Andreas Ekström er ledig, eller hvis du vil booke Andreas Ekström med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR