Torben Lendager Band

Fjern favorit Tilføj som favorit
Torben Lendager BandTorben Lendager Band er navnet på bandet med danmarks ældste teenager i forgrunden, nemlig Torben Lendager som mange nok vil huske fra de gode "gamle" idol dage.

I 1970`erne serverede orkestret Walkers det ene store hit efter det andet. Hvem husker ikke:
“Little Kitty, Shalalala, Forever together samt Fire” for bare at nævne et par stykker.

Forsanger var Torben Lendager. Han fik mange pigehjerter til at banke, og der blev ikke sparet på energien, når han optrådte.

I dag har Torben Lendager et fast samarbejde med The Roosters som i mange år har spillet et utal af koncerter over hele landet, og er garant for det musikalske lydtæppe med deres store musikalitet og flotte vocal arbejde.Det er rutinerede folk med mange års erfaring på den danske musik scene.

Tilsammen danner de Torben Lendager Band hvor repertoiret er sammensat af numre fra Walkers tiden, Torbens egen solo kariere samt div. cover numre.

Sådan booker du TORBEN LENDAGER BAND!

Ønsker du priser på TORBEN LENDAGER BAND til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Torben Lendager Band er ledig, eller hvis du vil booke Torben Lendager Band med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 60 min el. 3 x 45 min.
    BESÆTNING: 5 PERS.
    HVOR: HELE DK

BOOKINGFORMULAR