Mathias And The Beatroots

Fjern favorit Tilføj som favorit
Mathias And The Beatroots

Mathias And The Beatroots spiller dance og clubhits, og det er en kæmpe fest, når bandet optræder! Festen leveres af to hyperenergiske (på grænsen til damplignende) frontfigurer, og et backingband, der spiller strammere og vildere, end de fleste har hørt, og et koncept, som udelukker alt andet end nye hits.

Daft Punk, Duck Sauce, Macklemore, Avicii, Swedish House Mafia, Fatboy Slim, Justice, Kanye West, Justin Timberlake, Calvin Harris og LMFAO udført på trommer, bas, guitar, drumpads, synthesizer og iPad (uden brug af backing-tracks), er der ikke mange der har hørt før; specielt ikke live! Faktisk ved vi ikke, om der er andre der gør det. Mathias And The Beatroots gør det, og det er en garanteret kæmpe fest! Et koncept, som udelukker alt andet end nye hits - så har du essensen af Mathias and the Beatroots.

Hvis I har brug for en komplet pakkeløsning til jeres fest, tilbyder Mathias and the Beatroots også DJ’sets før, under og/eller efter koncerten. Don’t get us wrong – koncerterne efterlader ikke et øje eller en armhule tør, men hvis festen skal holdes på kogepunktet både før og efter koncerten, er bandet også klar på den!

Sådan booker du Mathias And The Beatroots!

Ønsker du priser på Mathias And The Beatroots til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Mathias And The Beatroots er ledig, eller hvis du vil booke Mathias And The Beatroots med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 X 60 EL. 3 X 45 MIN.
    BESÆTNING: 7 PERS.
    HVOR: HELE DK

BOOKINGFORMULAR