Kind of Magic

Fjern favorit Tilføj som favorit
Kind of Magic

A tribute to Queen

Få bands formår af indfange 70-ernes flamboyante forskellighed og kunstneriske innovation som Queen. Men det er ikke alene fikseringen af en æras dyder, der har gjort London kvartetten legendarisk; det der har flyttet Queen op blandt stjernerne på musikhistoriens himmel er, at de formåede at sætte denne ny dagsorden, uden at blive utilgængelige. Queen var rock, Queen var opera, Queen var revy og pop, refleksion og rim i et inferno af "bicycles, læderbukser og guitarsoloer". Queen virkede på pubben, på klubben, i koncert og på plade. 

Det er således fodsporene af gigantiske sko det Esbjerg baserede "Kind of Magic" ønsker at træde ind i. Men samtidig er det også som at stå på en kæmpes skuldre; sangene er udødeliggjorte på tværs af populærkultur - sport, tv og film. De fleste danskere kan synge med på "We are the Champions", og gør det uanset om det er de lokale lilleput piger der har vundet et stævne, eller et af landsholdene der løfter et trofæ. Bohemian Rhapsodys kitchede operette-pastiche er umulig at komme udenom og få sange kan vel, som We Will Rock You, siges at være genkendelige for menigmand kund på lyden af en trommerytme? 

Godt hjulpet af netop den genkendelighed og sangenes styrke formår "Kind of Magic" at give et dansk bud på en Queen-oplevelse der rummer både teater, musikalitet, pomp og gøgl. Sceneudtrykket samles solidt af frontmand Casper Hundebøl, der flankeres af "Kind of Magic"s svar på Bryan May, guitaristen Kennet Lauridsen. Kind of Magic balancerer på den fine grænse mellem fest og koncert - aldrig blinde for at koncerten skal være festlig, og at Queen skal serveres storladent.

Kind of Magic er:
Thomas Gundal - Trommer
Kristian Bast - Bas
Anders Rose - Keys
Kennet Lauridsen - Guitar og vokal
Silje Holtan Knudsen - Vokal
Signe Juhl Jensen - Vokal
Mogens Damm - Vokal og klaver
Casper Hundebøl - Vokal og guitar

Sådan booker du Kind of Magic!

Ønsker du priser på Kind of Magic til dit arrangement,  er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Kind of Magic er ledig, eller hvis du vil booke Kind of Magic med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2 x 60 min
    BESÆTNING:8 pers.
    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR