Jyden og Københavneren

Fjern favorit Tilføj som favorit
Jyden og Københavneren


JYDEN & KØBENHAVNEREN er et helt nyt alternativ til dig, der gerne vil have den helt perfekte fest med energien fra et band kombineret med den intense klub-stemning på én og samme tid.

Duoen består af DJ Mikkel Døcker og DJ Jeppe Pilgaard på keyboards. Mikkel er en erfaren undergrunds DJ og arbejder ved siden af med sit eget musik som producer. Jeppe er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, arbejder til daglig som producer og har spillet med nutidens største danske artister såsom Nik & Jay, Rasmus Seebach og Rasmus Walter m.fl.

JYDEN & KØBENHAVNEREN’s setup har adskillige fordele, hvor en af de største er fleksibiliteten. Det kan bl.a. tilpasses alt fra den lille privatfest til den helt store firma- eller klubfest, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Repertoiret er ekstremt fleksibelt, og det vil med garanti bestå af et væld af hits, der passer lige i øjet til enhver fest, af fx Kygo, Calvin Harris eller Rihanna, uden ej at forglemme de gode gamle klassikere af bl.a. Michael Jackson, Madonna og Thomas Helmig.

JYDEN & KØBENHAVNEREN er din garanti for den helt optimale fest i moderne rammer.

OBS:
Duoen kan udvides med en trommeslager/percussionist og altmulig-mand, som sparker festen op på et endnu højere niveau.

Sådan booker du JYDEN & KØBENHAVNEREN!

Ønsker du priser på JYDEN & KØBENHAVNEREN til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Jyden & Københavneren er ledig, eller hvis du vil booke Jyden & Københavneren med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 2x60 minutter
    BESÆTNING: 2 PERS.
    HVOR: HELE DK

BOOKINGFORMULAR