JACOB HAUGAARD

Fjern favorit Tilføj som favorit
JACOB HAUGAARD

Jacob Haugaard har en masse erfaring på bagen fra sin tidligere karriere, som han gør flittigt brug af, når han i dag folder sig ud som komiker, musiker, sanger, skuespiller, tekstforfatter og sangskriver. Hans CV indeholder så forskelligartede jobs som sømand, pædagog, murerarbejdsmand, huslærer - og så politiker selvfølgelig. Du var måske selv én af dem, der stemte ham ind i Folketinget i sin tid?

Gennembruddet i underholdningsbranchen fik Jacob Haugaard via samarbejdet med Finn Nørbygaard på Lørdagskanalen. Ud af samarbejdet kom f.eks. udtrykket `JA-dak`. De to lavede også film om Jydekompagniet og TV-reklame for Tuborg Squash, og senest har de medvirket i actionfilmen Den Sidste Rejse.

Han er populær og kendt af alle - hvem husker ikke mangen en gang, hvor man har moret sig kongeligt over Jacob Haugaards kvikke replikker og practical jokes, hans valgprogram til Folketinget om medvind til cyklisterne, gratis øl og flottere julegaver? Jacob Haugaards repertoire har ingen ende, og til hans show er der altid rig mulighed for at få rørt lattermusklerne og synge med på de geniale musikalske indslag. Ikke til at gå fejl af!

Jacob Haugaard optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.

Sådan booker du JACOB HAUGAARD?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Jacob Haugaard koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Jacob Haugaard er ledig, eller hvis du vil booke Jacob Haugaard med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 40 min.

    BESÆTNING: 1 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR