Christian Bols

Fjern favorit Tilføj som favorit
Christian Bols

Christian Bols har optrådt med stand-up siden 1993, men har i løbet af de seneste 5 år arbejdet seriøst og målrettet med comedy. Faktisk så seriøst, at da han deltog i DM i stand-up 2013, endte han i finalen på Bremen, og sluttede på en samlet 4. plads.

Christian har sin egen klumme i magasinet, Appetize som handler om alt fra hans eget liv til mærkelige observationer. Klummen afspejler i høj grad hans afslappede, men skarpe comedystil.

Christian Bols har skrevet shows til: Konferencierjobs, foreninger, firmaer, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, drenge-/pigeaftner, opstart eller afslutningsfest på skoler samt polterabends, hvor brud eller gom skal lære at lave et show. Han kan også bruges i forbindelse med undervisning og formidling omkring trivsel og mobning for erhvervslivet og skoler. 
Han er fast vært på Impro Club i Aalborg, hvor han ofte har kendte gæster på scenen. 
Han har bl.a. optrådt på: Zulu Comedy Festival, The Fringe i Edinburgh samt diverse private arrangementer. Han har optrådt på TVDK, Kanal København, 6’eren, ZULU og TV2 NEWS 15/3 2013, hvor han fik stor ros for sit materiale af en comedyekspert.

Christian Bols` stand-up show er en afbalanceret blanding af let tilgængelig high speed rock `n` roll comedy og et mystisk univers, med en dynamik, som henvender sig til alle aldre og samfundslag.

Sådan booker du CHRISTIAN BOLS!

Ønsker du priser på CHRISTIAN BOLS til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Christian Bols er ledig, eller hvis du vil booke Christian Bols med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR