Børnebanditterne

Fjern favorit Tilføj som favorit
Børnebanditterne

Musikerne i Børnebanditterne har turneret Danmark tyndt med Babybandet og er nu klar til at rykke op i "næste klasse”. Musikken er bevidst så bred i genrer som muligt, og de gør en dyd ud af, at variere såvel repertoire som sceneperformance.

Børnebanditterne har bygget koncerterne op omkring princippet kultur med børn, og deltagelseskultur med et læringsperspektiv er helt afgørende for dem. Al tekst og musik er skrevet af Børnebanditterne.
Alle fire musikere er professionelle, rutinerede og uddannet på konservatoriet m.m

Børnebanditterne tilbyder i øjeblikket 2 shows:
"På Legepladsen"
Som handler om suset i maven i ”Gyngesangen”, om at hoppe op til skyerne i ”Trampolinsangen”, om at stå i kø ved rutchebanen i ”Rutchesangen”,  om at flyve op i ”Ballonsangen”. Vi synger om de venskaber, skænderier, nye idéer og lege, der opstår på legepladsen.

Den sprudlende energi på legepladsen tager vi med ind i koncertsalen og giver børn og voksne en uforglemmelig oplevelse, som samtidig er dagens motion. Der bliver ikke megen mulighed for at slappe af, når Børnebanditterne leverer et show med musik i forskellige genrer og med masser af ”dansemoves” .

"Jorden Rundt"
Hvor kommer sambaen fra? Hvordan lyder musikken i Kina? Har Danmark sin egen musikgenre? Børnebanditterne har skrevet 8 børnevenlige sange, der hver repræsenterer et lands musikkultur.

På denne jordomrejse åbner vi ørerne for verdens mest markante musikgenrer, når vi rejser fra land til land og undersøger både musikken og landefakta akkompagneret af en billedserie fra hvert land vist på lærred.

Vi skal til karneval i Rio, se solen stå op i Egypten, danse folkedans i Danmark og meget mere. Kom hjem fra denne jordomrejse med følelsen af, at musikken i verden er mangfoldig, som os mennesker.

Børnebanditterne består af:
Luise Føns: Vokal og perkussion
Mads Stephensen: Trommer og kor
Rasmus Skovgaard: Guitar, banjo og kor
Ander Haaber: Klaver, bas og kor

Sådan booker du Børnebanditterne!
Ønsker du priser på Børnebanditterne til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Børnebanditterne er ledig, eller hvis du vil booke Børnebanditterne med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    BESÆTNING: 2-4 pers.
    HVOR: Hele DK

BOOKINGFORMULAR