Babybandet

Fjern favorit Tilføj som favorit
Babybandet

Babybandet blev stiftet, da Luise og Anders udgav børnesangbogen m. CD ”Bim Bam Baby” (Forlaget Indblik, april 2013). Bogen danner rammen om 12 sange om det, Babybandet kalder en ”Babydag”, hvor man står op til Godmorgensangen, skifter ble til Blesangen, leger med bolde til Legesangen eller børster tænder til Tandbørstesangen. 
Siden er Godmorgensangen og Tandbørstesangen rejst til Radio Ramasjang, hvor de spilles flittigt, og Babybandet er rejst rundt i landet for at spille for børn i alderen 0 – 5 år, deres søskende, forældre og bedsteforældre – en forrygende familiekoncert med fest, farver og sæbebobler.

De 4 musikere er professionelle og lever af at spille landet tyndt med blandt andet Babybandet. De er alle hjemmehørende på Fyn og har været personlige venner og kollegaer i mange år. Derfor fandt de også helt naturligt sammen om at skabe Babybandet. Det afspejler sig i den positive energi og løssluppet stemning, som Babybandet er kendt for – masser af fri plads til improvisation, leg og fjolleri.

Babybandet består af:
Luise Føns: vokal 
Anders Haaber: klaver
Mads Stephensen: trommer
Rasmus Skovgaard: guitar/mandolin

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    BESÆTNING: 2-4 pers.
    HVOR: Hele DK

BOOKINGFORMULAR