Xanadu

Fjern favorit Tilføj som favorit

XANADU? sang vi alle, sammen med Olivia Newton John i starten af 80`erne?

Xanadu er et rutineret og velsmurt danseorkester, der spiller mange af de største hits fra de sidste fire årtier, og de gør det med stil, charme og glimt i øjet.
Xanadu, med den dejlige sangerinde Rikke i front, spænder vidt - fra de gode gamle rock n` roll numre over pumpende 80`er disco til nye hits fra ind- og udland.
Er der brug for musik under middagen, leverer Xanadu også her smagfuld og afdæmpet diner musik.
Xanadu forstår at tilpasse sig enhver fest og garanterer et festfyrværkeri af danseglad musik.

Rikke Eeg Petersen:
Har sunget lead i bands i mere end 15 år. Startede i et soulorkester og har siden sunget jazz, rock og pop i forskellige bands. En fyldig og følsom vokal med en kraft, der også når ud til de bagerste rækker.

Michael Dam:
Musikeren, der forstår at levere forrygende soloer og lækre harmonier på sine keyboards. Har spillet i 20 år og står for arrangementerne samt de skæve vinkler i bandet. Er derudover også lyd- og lysmester i Xanadu.

Søren Daugaard:
Den store mand på stikkerne, bag gryderne?eller hvad man fristes til at sige. Han styrer rytmen med sikre hænder (og ben)? og en sjælden set indlevelse?altid på beatet og i dyb koncentration.

Claus Boisen:
Guitarist, sanger og Xanadu`s entertainer.
Har spillet det meste af Danmark tyndt igennem de sidste 20 år. Mestrer alle stilarter fra de smukkeste ballader til den ondeste luftguitar.
En rutineret herre.

GLÆD DIG TIL AT OPLEVE Xanadu

Ønsker du priser på Xanaduer du velkommen til at ringe eller sende en mail, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Xanadu.

For booking af Xanadu ring til Bookinghuset på tlf. 75910086

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR