Svindlerne

Fjern favorit Tilføj som favorit
Svindlerne

Svindlerne leverer alt i falske foredrag til konferencer, kick-off, events eller til teambuilding-dagen.

En ekspert med et imponerende cv møder op iført sort Armani, stor arrogance og et professionelt power-point show og holder foredrag om et emne, som vælges i samråd med kunden.

Det kan være om alt fra: nå dine mål, implementering af LEAN, strategisk markedsføring, mediernes troværdighed, positiv tænkning – eller opbygning af en high-performance virksomhedskultur i en tid med lavkonjunktur.

Opbygningen af det perfekte foredrag

Der opbygges et stort foredrag som bevæger sig gennem fire faser.

I etableringsfasen starter foredraget meget seriøst ud med en gennemgang af virksomhedens faktiske situation, økonomiske nøgletal og identifikation af problemstillingen.

Herfra bevæger foredraget sig glidende over i normbryderfasen, hvor vinklingen af emnet bliver præget af floskler som ”der findes ikke dårligt vejr – kun forkert påklædning.”

Herefter følger absurditetsfasen, hvor foredraget handler mere om den selvfede eksperts privatliv, med fokus på de eksotiske ferier og storvildtsjagterne i Afrika.

Til sidst kommer afsløringsfasen, hvor filmen knækker, og foredragsholderen viser sig at være en absolut utroværdig og opblæst stakkel a la Stein Bagger og Madoff.

Medarbejderne får rusket op i deres autoritetstro

Tilhørerne vil opleve en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor de vil bevæge sig fra at være imponerede, opmærksomme, forundrede, forargede, hovedrystende, tæerkrummende – for så at opleve den forløsende latter, når de opdager, at de er blevet svindlet.

Det er intelligent og satirisk underholdning med indhold, hvor virksomhedens aktuelle emner bliver vendt på en ny underholdende måde - og medarbejderne får rusket op i autoritetstroen.

Rekvirer Svindlernes cases hos Bookinghuset.

Sådan booker du Svindlerne?

Ønsker du priser på Svindlerne til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Svindlerne er ledig, eller hvis du vil booke Svindlerne med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • REFERENCER

    Har bl.a. svindlet: Novo Nordisk TV 2 Dansk Landbrug Gillette Colgate-Palmolive Carlsberg Fuzitsu-Siemens Singapore Airlines

BOOKINGFORMULAR