Steen `Nalle` Nielsen

Fjern favorit Tilføj som favorit
Steen `Nalle` Nielsen

Husker du filmen "Falling Down", hvor Michael Douglas spiller manden, der får nok af det hele og går amok i Los Angeles` gader? Den restriktive danske våbenlovgivning forhindrede Steen "Nalle" Nielsen i at gøre det samme, men det er nu ikke noget, man bør begræde, for i mangel af automatvåben valgte han mikrofonen som sit våben mod hverdagens irritationsmomenter. Resultatet er knap så dødbringende, men meget, meget morsomt.

Ingen kan vide sig sikker; børn, unge, gamle og sågar hundehvalpe har gennem tiderne befundet sig i Nallens komiske kikkertsigte, men hans skånselsløshed opvejes i rigt mål af den fejlfri timing og sproglige elegance, hvormed han serverer sine jokes. Steen "Nalle" Nielsen debuterede på Comedy ZOO den 1.maj 2002 og vandt DM i stand-up blot et halvt år senere.

Siden har Steen "Nalle" Nielsens hårde, men skarpe jokes været at finde på 4 klubtours samt en lang række firmajobs og ikke mindst hans one-man show "Hard Rock Nalleluja!" i sommeren 2008. Han har desuden medvirket i bl.a. "De Nøgne", "Stand-up.dk", "Hvor Fanden er Herning?" samt "Comedy Fight Club", som han vandt i 2007.

Hvis du søger en komiker, der kan levere hård, men intelligent humor uden platheder, er Nallen det oplagte valg.

Sådan booker du Steen `Nalle` Nielsen?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Steen `Nalle` Nielsen koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Steen `Nalle` Nielsen er ledig, eller hvis du vil booke Steen `Nalle` Nielsen med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR