Rune Green

Fjern favorit Tilføj som favorit

– Praktiserende humorist

Rune Green er en morsom og begavet foredragsholder, der bruger sin egen lune og skarpe humor til at fortælle om humorens mange virkemidler.

Med stor selvironi, skarpe observationer og udgangspunkt i sine mange års erfaring som humorist, inspirerer han os på en munter og underholdende måde, til at bruge humor aktivt i hverdagen.

Livet er ikke altid en dans på roser og når hverdagen byder på modgang, er humor et godt værktøj at have med i rygsækken. Rune Green har selv brugt humor til at overleve modgang, så han ved, hvad han taler om.

  • Humor åbner for positiv kommunikation

  • Humor skærper opmærksomheden

  • Humor kan afhjælpe stress

  • Humor skaber glæde

  • Humor er en ventil for frustrationer og modgang

  • Humor kan læres

… bare kom i gang!

Foredrag:

Humor for begyndere - og let øvede

Efterhånden ved vi det godt – et humoristisk arbejdsmiljø giver gladere medarbejdere. Men hvordan bliver man endnu bedre til at være humoristisk? Det er måske ikke lige nemt for alle, men i denne peptalk åbner Rune Green op for humoristens værktøjskasse. Han giver sine tilhørere kendskab til humorens virkemidler ved hjælp af morsomme eksempler, og med udgangspunkt i sin store viden om og erfaring med humor. Han giver redskaber og inspiration til hvordan man kan bruge humor til at håndtere de store og små frustrationer i dagligdagen og ikke mindst på arbejdspladsen.

Humor virker – lær hvordan!

Hvis du kan lære at se det sjove i din dagligdag, så kan du også lære at tænke kreativt. Du kan blive bedre til at vende en arbejdssituation "på hovedet" og se den fra nye spændende vinkler. Det kan give ny energi til at løse de problemer, der opstår på din vej, mens du oven i købet gør det med et smil på læben.

Powertalken er velegnet som oplæg ved en konference, temadag eller lignende i jeres virksomhed. Specielt, hvis I ønsker noget mere morsomt end et almindeligt foredrag, men ikke vil have ren underholdning.

Referencer:

Novo Nordisk:
”Det var enormt godt og var den perfekte kick-starter på dagens program. Rune har nogle knaldgode observationer af mennesket og forstår at kommunikere det på en troværdig måde. Og så er han jo sjov og en god entertainer.”

Vestas Offshore:

Gode grin på den lune måde. Rune Greens ’Humor for begyndere – og let øvede’ gik rent ind. Alt fik en ny vinkel og udover de overraskende pointer, hvor folk hulkede af grin, fik hele publikumet gode og brugbare tips til, hvordan vi i hverdagen kan håndtere alvor med humor, og hvordan det kan være en fordel ikke at tage sig selv alt for alvorligt. 
Alt i alt var der intelligent underholdning på højeste plan krydret med en humoristisk peptalk. Kan klart anbefales! Runes indslag gik rent ind hos alle, og der bliver stadig talt om det med et lunt og anerkendende blik i øjet.

Arbejdsmarkedsstyrelsen:

Det var en rigtig god oplevelse at have Rune til vores arrangement. Han var sjov, overraskende, inspirerende, og lå lige præcis midt imellem det kun sjove og det kun arbejdsmæssige alvorlige.

Dansk Tandlægeforening:
”Rune Green var en kanon succes. Han var super god og leverede det, vi lige havde ønsket os. Folk lyttede – og grinede. Stor succes.”

Job DK:
Vi havde alle en herlig dag, hvor Rune medvirkede som inspirator og kickstarter, på vores kursusforløb. En perfekt kickstarter på vores forløb, som har været med til, at præge hele stemningen på holdet i en positiv retning.

Københavns Amt:
Rune var drøn god. God, varm humor og noget til hjernen. Vi fik noget med hjem.
 
CVU Sjælland, Ankerhus Seminarium:
Det var en rigtig god oplevelse. Alle medarbejdere uden undtagelse havde en munter eftermiddag, hvor der hele tiden var fokus på den pointe vi havde bedt om: Hvordan indarbejdes humor i hverdagen.

Berner:
”Rune tog os alle med storm…Mange af medarbejderne fortalte efterfølgende at de virkelig havde fået noget at tænke over – samtidig med at de grinede så tårerne trillede…Der vil helt sikkert blive set med andre øjne på de daglige processer i Berner efter Runes indlæg.”

Silkeborg Data:
Vi havde et rigtig godt jubilæumsarrangement med deltagelse af ca.100 kunder og vores ansatte. Vi var meget spændte på Runes indlæg og han levede fuldt op til vores forventninger. Han har en fintføling med tilhørerne og vægtningen mellem ”sjov og alvor” var helt OK.”

Ønsker du priser på Rune Green er du velkommen til at ringe eller sende en
mail, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med
priser på Rune Green.

For booking af Rune Green ring til Bookinghuset på tlf. 75910086

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR