Rikke Mølgaard

Fjern favorit Tilføj som favorit

 

I en tid hvor alle med mere eller mindre x-faktor kan høres og ses på landsdækkende TV, er det fedt at opleve den ægte vare i levende live. Rikke Mølgaard har talentet og en stor stemme, og leverer altid en super performance, hvad utallige optrædener i ind- og udland vidner om. Der er mange udmærkede sangere derude, men det er sjældent at man oplever en sanger med så meget sjæl, indlevelse og power.

Gå ikke glip af muligheden for at opleve Rikke Mølgaard med dansebandet Counters, hvor hun for fuld udblæsning leverer en perlerække af nøje udvalgte pop/rock/disco numre til det danselystne publikum. En sikker succes til firmafesten!

Rikke Mølgaard er en meget eftertragtet sanger, som ofte er med, når danske og internationale solister går på scenen, og hun kan ofte opleves med de store underholdningeorkestre og big bands.

Rikke Mølgaard har optrådt med bl.a. Chris De Bourgh, Stig Rossen, Michael Carøe, Bobo Moreno, Johnny Madsen,Tivolis bigband, DR´s underholdningsorkester, Finn Nørbygaard, Johnny Logan og Bob Ricketts.

Rikke Mølgaard er kendt fra TV-programmerne Hit med sangen, Stjerne for en aften, Finn & co. og Charlie Varieté.

Rikke Mølgaard kan engageres solo, med duo, trio eller kvartet, og leverer alt fra små intime indslag til de helt store koncerter.

Ønsker du priser på Rikke Mølgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Rikke Mølgaard.

For booking af Rikke Mølgaard ring til Bookinghuset på tlf. 75910086

 

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR