Popdk

Fjern favorit Tilføj som favorit

popdk er et århusiansk festorkester, der spiller de store danske hits fra 80? erne og 90? erne - alle med den velkendte danske "pop-lyd". Orkesteret har spillet et væld af koncerter i hele landet og altid med en sprudlende energi og en smittende spilleglæde, som sætter gang i enhver fest.

Det er hos kunstnere som Sanne Salomonsen, TV2, Tøsedrengene, Thomas Helmig, Dodo & The Dodos, Gnags, Anne Linnet og mange flere, at popdk finder deres repertoire. Orkesteret er altid tro mod originalerne, men er ikke bange for at tilføre numrene et personligt og nærværende udtryk.

Når popdk står på scenen, er der garanti for en festlig aften med rig mulighed for at synge, danse og gå amok til de velkendte numre - men der er også garanteret et band i hvide jakkesæt og en musikalsk og professionel oplevelse i nostalgiens tegn. Orkesteret leverer med andre ord den perfekte underholdning til enhver tænkelig fest.

popdk er:
Turid Guldin (leadvokal & kor)
Christian Bach (leadvokal & kor)
Jeppe Seirup (keyboards)
Kasper Falkenberg (guitar & kor)
Peter Højgaard (bas)
Kim Bahnsen (trommer & kor)

Alle med baggrunde i det århusianske musikmiljø, er det en rutineret flok, der tilsammen udgør popdk. Til eksempel kan nævnes, at Peter og Christians sidste store opgave, var Dansk Melodi Grand Prix 2006, hvor Peter spillede bas for Neighbours? og Christian sang duet med Trine Jepsen.

Ønsker du priser på Popdk er du velkommen til at ringe eller sende en mail, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Popdk

For booking af Popdk ring til Bookinghuset på tlf. 75910086

BOOKINGFORMULAR

  • REPERTOIRE

    Afrika - Nanna m.fl. All My Love - Rocazino Bag Duggede Ruder - TV-2 Barndommens Gade - Anne Linnet Buster - Nanna Dagen Efter Dagen Derpå - Thomas Helmig Den Bedste Tid - One Two Den Jeg Elsker, Elsker Jeg - Linnet/Salomonsen Den Lille Løgn - Sanne Salomonsen Det Er Mig Der Står Herude… - Thomas Helmig Drop Dine Løgne - Tøsedrengene Gi` Mig Hva` Du Har - Dodo & The Dodo`s Indianer - Tøsedrengene Jeg Elsker Dig - News Jeg Vil La` Lyset Brænde - Ray-Dee-Ohh Jonathan - Back To Back Kom Nu Hjem - Kasper Vinding Kærester - Gnags Kærlighedens Farer - Linnet/Steen Kød Og Blod - Sanne Salomonsen Magi I Luften - Halberg/Larsen Nu Hvor Du Har Brændt Mig Af - Thomas Helmig Nærmest Lykkelig - TV-2 Regndans - Danseorkestret Sjæl I Flammer - Muhl/Vinding Sømand Af Verden - Dodo & The Dodo`s Tilbage Nu - Danseorkestret Vilde Kaniner - Gnags Vodoo - Sneakers Vågner I Natten - Dodo & The Dodo`

BOOKINGFORMULAR