Peter Hansen

Fjern favorit Tilføj som favorit

I kraft af en utrolig energi og charme samt en levende mimik og et veludviklet kropssprog kan Peter Hansen få noget sjovt ud af alt. Når Peter Hansen fortæller om detaljer fra dagligdagen, kan han med få ord forvandle ellers triste hændelser til små komiske perler.

Peter Hansen var barn i 70`erne med alt hvad det medførte af fløjlsbukser og for store parkacoats, og det var med til at give ham traumer, som Peter Hansen nu behandler i sin rolle som stand-up komiker. Men også Peters liv i dag med hund og hustru må stå for skud, når han er på scenen.

Den brede befolkning kender nok Peter Hansen bedst som studievært på TV3`s "Knald eller fald", hvor han hver tirsdag bragte længselsfulde hjerter sammen. Før det medvirkede Peter Hansen i P3`s direkte stand-up program, "På Glatis", som fredag aften skaffede stationen flere lyttere end nogensinde tidligere. I 1997 puttede Peter Hansen folk i tørretumblere og kørte sig selv gennem en bilvask på taget af en Opel Manta i TV3`s "Så er det lørdag".

I det hele taget har Peter Hansen lavet meget TV-arbejde. Bl. a. var han redaktør på programmet "Ud med sproget", og han virkede desuden som tekstforfatter for Preben Kristensen på TV3`s "Rent fup". Desuden har Peter Hansen været vært på spille- og underholdningsprogrammet "Dusino" på DR og på TV3`s store satsning, "Jagten på ørkenguldet".

Som nævnt kan Peter Hansen få noget sjovt ud af alt, og han er også i stand til at underholder alle - såvel det unge publikum som det mere modne. Peter Hansen leverer i sit altid veloplagte show en stilsikker iscenesættelse af livets forskellige faser og facetter.

Ønsker du priser på Peter Hansen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Peter Hansen Shows.

For booking af Peter Hansen ring til Bookinghuset på tlf. 75910086

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR