PBS Acoustic Trio

Fjern favorit Tilføj som favorit

Hovedsgaeligt består repetoiret dels af brasilianske samba og bossanova numre, dels af de kendte amerikanske jazz-standards, samt et lille udvalg af numre fra den danske sangskat.

Trioen har i valg af repetoire lagt vægt på at appellere bredt på tværs af aldersgrupper. Musikken leveres med stort musikalsk overskud og bibeholder den flotte akustiske jazz-sound hele vejen igennem.

PBS Acoustic Trio skaber en stemning af hygge, intimitet og nærvær.

Hvilken arrangementer egner PBS Acoustic Trio sig til:

PBS Acoustic Trio bliver bla. brugt til at spille på caféer (eller udendørs foran caféer), til ’Open by night’ arrangementer, til cityforenings-arrangementer, til bryllupper, til grill-arrangementer, til havefester, til receptioner og lign.

Trioen egner sig til ethvert arrangement hvor musikken skal være med til at skabe hygge og god stemning uden at blive for pågående og altdominerende.

Hvis du hyrer PBS Acoustic Trio får du tre musikere som kender deres instrument og kan deres håndværk. Alt bliver spillet live uden brug af midi-filer og andet bras.

PBS Acoustic Trio

Ole Bech: Guitar
Jesper Bang: Kontrabas
Martin K. Sørensen: Trommer

Ønsker du priser på PBS Acoustic Trio er du velkommen til at ringe eller sende en mail, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på PBS Acoustic Trio.

For booking af PBS Acoustic Trio ring til Bookinghuset på tlf. 75910086

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR