Lallas

Fjern favorit Tilføj som favorit

Det svenske toporkester LALLAS har i en årrække spillet professionelt rundt i Danmark på stort set alle kendte restauranter og andre dansesteder. Lallas spiller også til firma- og foreningsfester, halballer, byfester osv.

Kendetegnende for gruppen er, at de altid har de nyeste hit-liste melodier på programmet, og med de fem forskellige sangstemmer og den brede instrumentering er de i stand til at gengive disse, så det kan være svært at skelne imellem originalversionen og LALLAS`s udgave.
Ikke mindst det sidste har bragt Lallas helt i front blandt orkestrere i Danmark, og de hører til de absolut mest efterspurgte orkestre i Danmark.

Ud over de nyeste hits er repertoiret sammensat af de altid populære rock`n roll melodier.
Men ikke kun det musiske er det nødvendigt at have i orden. For at kunne begå sig nu til dags skal publikum også bydes noget at se på. Også her er materialet helt i top. Lyd- og lysanlæg er dimensioneret således, at det kan indstilles til at passe til alt, lige fra de mindste lokaler til de største haller.

Ønsker du priser på Lallas er du velkommen til at ringe eller sende en mail, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lallas

For booking af Lallas ring til Bookinghuset på tlf. 75910086

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR