Jesper Lundgaard

Fjern favorit Tilføj som favorit

Jesper Lundgaard er ved at varme op til en perlerække af julekoncerter både solo og sammen med et stærkt hold bestående af Etta Cameron, James Sampson og Annette Heick i det traditionsrige Juleshow 2008.

Og opvarmning er nødvendig, for i februar 2009 er Jesper en af stjernerne i musicalen ”Stjernernes Nat” i Århus Musikhus. Endnu en stor musicalrolle til den efterhånden meget rutinerede og ualmindeligt populære musicalstjerne.

Jesper Lundgaard har for længst etableret sig som en landets bedste sangere og har medvirket i et hav af koncerter, musicals og tv-shows, siden han i 1996 slog igennem med et brag, der gav genlyd i hele Danmark. Som Jean Valjean i musicalen ”Les Misérables” i opsætning af Malene Schwarts på Ålborg Teater. Siden da har han vist sit store talent i mange forskellige sammenhænge og modtog bl.a. efter soloshowet ”Jesper Goes Elvis” adskillige publikumspriser for sin indsats.

Publikum udover hele landet har igennem de senere år nydt godt af Jesper’s koncertarbejde, hvad enten det er de intime kirkekoncerter eller de helt store koncerter og shows med fuldt orkester og flere solister involveret. Adskillige cd’er er det også blevet til, og Jesper’s stue prydes derfor nu af indtil flere guldplader.

Siden sin debut har Jesper Lundgaard høstet et væld af anmelderroser både for sin fantastiske stemme, sine præstationer som musicalstjerne og for sit helt udsædvanlige publikumstække. Han mestrer evnen til nærvær og intimitet – selv til de store koncerter – og taler direkte til hjertet med en stemme og en sangpræstation, der aldrig bliver ligegyldig.

Ønsker du priser på Jesper Lundgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jesper Lundgaard.

For booking af Jesper Lundgaard ring til Bookinghuset på tlf. 75910086

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR