James Sampson

Fjern favorit Tilføj som favorit
James Sampson

James Sampson blev kendt i den brede offentlighed, da han i 2001 vandt DR1 konkurrencen ”Stjerne for en aften”. Og har man blot en gang hørt James Sampson synge, er man ikke i tvivl. James Sampson besidder et talent langt ud over det sædvanlige.

Sangen har været en del af James Sampson liv siden barndommen i Californien, hvor han indledte karrieren som syvårig i skolens kor. Senere optrådte James Sampson over hele verden med koret ”Children of the World”, og et liv i sangens tjeneste var for alvor sat på sporet.

Efter adskillige albums kender det danske publikum ham for numre som ”Dream on” og ”Don’t Give Up”, ”All I Want” og ”Me & Mrs. Jones”. Men James Sampson er ikke blot elsket for sin store og varme sangstemme. Hans karismatiske og smilende stil charmerer ethvert publikum uanset alder. På scenen optræder James Sampson med ukompliceret og naturlig charme, der tryllebinder tilhørerne, fra første tone bliver slået an.

James Sampson optræder med liveband, men kan til lukkede arrangementer også engageres i en særligt eksklusiv udgave med pianist og korsangere.

Hvordan du booker James Sampson?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad James Sampson koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om James Sampson er ledig, eller hvis du vil booke James Sampson med det samme.

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR