Glüsing og Svenning

Fjern favorit Tilføj som favorit

"Vend hverdagen på hovedet…"
Dygtige medarbejdere er ikke altid nok. Det er fællesskabet og evnen til at samarbejde på tværs af faglige og menneskelige forskelle, der får en virksomhed til at swinge.
Trænger I til en vitaminindsprøjtning? Eller bare en pause fra jeres faste roller?
Så lad Glüsing & Svenning give jer et anderledes og skævt input. Få et livgivende spark til rutinen og oplev nye sider af det velkendte.

"Vi får mennesker til at swinge! "

Glüsing & Svenning får jer ud på gulvet til aktiviteter, der ligger fjernt fra jeres daglige arbejdsopgaver. I bliver trommeslagere, dansere og sangere, og kommer til at prøve kræfter med opgaver, der tvinger jer til at tænke kreativt og "spille sammen" på en ny og anderledes måde. Holdspillere bliver individualister, og individualister bliver holdspillere, alt imens I arbejder på at finde den fælles puls, der er platform for et bedre teamwork.

"Når bare det kommer fra hjertet…"

Glüsing & Svenning kurser giver plads til forskellige typer intelligenser og musikalske evner på ethvert niveau. Og vi involverer både krop, hjerne og sjæl på måder, der ikke kun underholder jer, men også provokerer og flytter grænser. Gennem leg, dans og musik finder vi sammen vejen mod et fællesskab baseret på glæde, smil og positiv stemning.

"Ingen anledning er for stor - eller for lille! "

Glüsing & Svenning har arrangementer til enhver lejlighed. Uanset om det drejer sig om en konference, et ledermøde, personalemøde, salgskick-off, den årlige firmaskovtur, sommerfest, julefrokost eller noget helt ottende, så skræddersyr vi et forløb, der passer til netop jeres behov.

Ønsker du priser på Glüsing & Svenning er du velkommen til at ringe eller sende en mail, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Glüsing & Svenning.

For booking af Glüsing & Svenning ring til Bookinghuset på tlf. 75910086

BOOKINGFORMULAR

BOOKINGFORMULAR