Copenhagen Drummers

Fjern favorit Tilføj som favorit
Copenhagen Drummers

En gruppe af top-entusiastiske, trommespillende drengerøve, skabt ud fra lysten til at udforske alle facetter af trommespillets vilde verden.

Til dagligt er alle i Copenhagen Drummers ansat i den Kongelige Livgardes Tambourkorps, hvor rammerne er stramme og disciplinen høj. Og hvor trommespillet 99% af tiden udelukkende skaber takten i en march. De elsker det, men Copenhagen Drummers har også lysten til at prøve andre muligheder af. Og derfor meldte de sig til Talent 2010 og vandt !

Copenhagen Drummers giver publikum en unik og uforglemmelig oplevelse, hvilket kræver, at de er i konstant udvikling omkring lyd, lys, værktøjer og visuelle effekter.

De skræddersyer gerne showet til hver enkelt lejlighed og er derfor lydhøre overfor ønsker og muligheder, som de opfylder på professionel vis.

Copenhagen Drummers ønsker at give deres publikum en visuel og uforglemmelig oplevelse, så glæd dig derfor, hvis du får muligheden for at se Copenhagen Drummers in action!

Sådan booker du Copenhagen Drummers?

Ønsker du priser på Copenhagen Drummers til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Copenhagen Drummers er ledig, eller hvis du vil booke Copenhagen Drummers med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 15 min.

    BESÆTNING: 4-6 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR