Burhan G

Fjern favorit Tilføj som favorit
Burhan G

Med adskillige guld- og platinplader i bagagen tager man ikke munden for fuld, når man siger, at Burhan G hører til blandt sværvægterne i det danske musikunivers. Siden debutalbummet i 2004 er det gået stærkt for Burhan G, hvis egentlige gennembrud kom i 2008, da han udsendte sin første dansksprogede single ”Kun dig”. Året efter udgav Burhan G ”Jeg vil ha’ dig for mig selv”.

I 2010 slog Burhan G sit navn fast med syvtommer søm, da singlerne ”Mest Ondt” og ”Tættere på Himlen” begge stormede ind på førstepladsen på den danske hitliste. Begge singler blev lavet i tæt samarbejde med andre store danske popsangere henholdsvis Medina og Nik & Jay.

I 2011 var Burhan G aktuel med singlerne ”Søvnløs” og ”Jeg’ i live”, som næsten traditionen tro også opnåede status af platin.

Med en fantastisk stemme og spektakulært sceneshow beviser Burhan G også, at det ikke kun er i studiet, han leverer varen, men også på scenen foran et altid entusiastisk publikum.

Obs. Optræder desværre ikke til bryllupper.

Sådan booker du Burhan G?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Burhan G koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Burhan G er ledig, eller hvis du vil booke Burhan G med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: Efter aftale

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR