Bobo Moreno

Fjern favorit Tilføj som favorit
Bobo Moreno

Bobo Moreno fik sin debut på den danske musikscene i 1988 og har siden prøvet de fleste ting, der har med musik at gøre. Bobo Moreno har optrådt til små og store koncerter som sanger, ligesom han har sunget kor for Sanne Salomonsen, optrådt i TV og været i studiet med D.A.D. Alle ting som viser Bobo Morenos helt enestående alsidighed som musiker.

Bobo Moreno er fortrolig med de fleste musikalske stilarter, hvad enten det drejer sig om soul, jazz eller pop. Det er måske også grunden til, at Bobo Moreno siden sin debut har udviklet sig til et velkendt navn på den danske musikscene med et stødt og voksende publikum til følge.

Senest har Bobo Moreno startet Bobo Moreno’s Choice i samarbejde med Bo Stief, som er et ensemble bestående af piano, strygekvartet og ikke mindst den store, svenske jazztrompetist Anders Bergcrantz. Bobo Moreno’s Choice fortolker nogle af de store pop- og jazzstandards, og bevæger sig hermed i mange forskellige musikalske stilarter, som netop er kendetegnende for Bobo Moreno.

Sådan booker du Bobo Moreno?

Bookinghuset opgiver ikke priser på vores website, men vil du høre, hvad Bobo Moreno koster til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Bobo Moreno er ledig, eller hvis du vil booke Bobo Moreno med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: Efter aftale

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR