Blue Notes

Fjern favorit Tilføj som favorit
Blue Notes

Blue Notes er en jazz-duo fra Århus med Søren Bo Addemos på guitar og Jakob Elvstrøm på tenor-sax. Duoen spiller et repertoire, der er "the finest in jazz", dvs. de bedste og kendteste jazz-sange fra 1920erne og til nu.

Blue Notes er velegnet som lytte- og baggrundsmusik. Musikken egner sig glimrende til receptioner, en finere middag eller et koncert-indslag. Addemos og Elvstrøm er begge særdeles kompetente musikere, og lytter man efter, vil man ikke gå tomhændet hjem.

Musikken er jazz. Ikke støvet og utilgængelig, men varm, levende og indbydende. Lige fra swingende klassikere som "Fly Me to the Moon", over bossa novaer som "Girl from Ipanema" til jazz-fortolkninger af Beatles, Bacharach samt svenske og danske viser.

Om Søren og Jakob

Søren Bo Addemos (f.1957) har de sidste 18 år holdt pladsen som guitarist i Klüvers Big Band, et af danmarks eneste professionelle big bands (det andet er DRs). Udover at have akkompagneret alle de bedste inden- og udenlandske jazz-stjerner, har Søren plejet en solid solo-karriere, der har udmøntet sig i adskillige cd-indspilninger.

Jakob Elvstrøm (f.1966) er uddannet på saxofon ved Det Jyske Musikkonservatoriums Rytmiske Afdeling. Han har især gjort sig bemærket indenfor soul-jazz`en med sin egen Quartet og med hammond-organisten Kjeld Lauritsen. Desuden har Elvstrøm i mange år været en fast bestanddel af Sigurd Barrett and the Cigars, der dyrker swing-musikken

Sådan booker du Blue Notes?

Ønsker du priser på Blue Notes til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Blue Notes er ledig, eller hvis du vil booke Blue Notes med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: op til 4 x 45 min.

    BESÆTNING: 2 pers.

    HVOR: Hele Dk

BOOKINGFORMULAR